Tuesday, January 23, 2007

Sportovní okénko

Při zakládání tohoto blogu jsem se zapomněl zmínit, že tu a tam napíšu nějakou novinku i o sportu. Njn, budete to muset vydržet. ;-)

Konečně se vyřešila otázka, kam přestoupí Milan Baroš. Sice ho moc nemusím (a po tom pitomém předvolebním billboardu na ODS ještě víc), ale jednak je prakticky ostravák a navíc se o tom transferu spekulovalo už dlouho. A tím šťastným (uvidíme, jak dlouho jim to štěstí vydrží) klubem se stává... Olympique Lyon, jeden z nejlepších týmů světa. Baroš tam přichází výměnou za norského útočníka Johna Carewa, jenž naoplátku putuje do Aston Villy. Milan Baroš podepsal v Lyonu smlouvu na 3,5 roku a budem hrát s číslem 7.

A teď dvě zprávy z tenisu: Tomáš Berdych vypadl v osmifinále Australian Open s Nikolajem Davyděnkem 1:3 na sety. V "českém" čtvrtfinále žen porazila Nicole Vaidišová Lucii Šafářovou 2:0 na sety a v boji o své první grandslamové finále se utká se Serenou Williamsovou.

Na závěr chci popřát brzké uzdravení českému skokanovi na lyžích Janu Mazochovi, který v sobotním závodě SP těžce upadl a stále je v umělém spánku.

No comments: