Monday, January 22, 2007

Krátké zprávy

Dylan Baker, jenž se objevil ve druhém (bude i ve třetím) díle Spider-Mana jako Dr. Curt Connors, naznačil, že by právě on mohl být hlavním záporákem čtvrtého dílu, ale ne jako Dr. Connors, nýbrž jako jeho alter ego The Lizard, který by stejně byl z valné části CG...

Ve třetí Mumii dostane větší prostor syn - teenager obou hlavních hrdinů, které s největší pravděpodobností opět ztvární Brendan Fraser a Rachel Weisz. Naznačil to spoluscenárista Al Gough, který scénář napsal společně se svým stabilním parťákem Milesem Millarem (podíleli se na scénáři ke Spider-Manovi 2 a vytvořili spolu seriál Smallville). Režie se chopí Rob Cohen (Rychle a zběsile, xXx) a premiéra je naplánována na léto 2008.

Sean Connery se pravděpodobně objeví ve čtvrtém Indiana Jonesovi, vyplynulo to alespoň z jeho posledního rozhovoru. Natáčení začne tento rok v červnu (premiéra bude příští rok v létě) a složení zůstává stejné. Spielberg režie, Lucas produkce a Ford v hlavní roli. O scénář se postaral David Koepp, jenž se Spielbergem naposledy pracoval na Válce světů.

Na závěr: Zřejmě se dočkáme hrané adaptace mangy Ghost in the Shell.

No comments: