Tuesday, January 30, 2007

Filmové střípky

The Hobbit - Když se na podzim loňského roku vyrojily spekulace, že by Sam Raimi měl zrežírovat Hobita, tak to vypadalo na pěkně velkou kachnu. Ale podle posledních zpráv to vypadá, že ta šance skutečně existuje a nejspíš už záleží pouze na Raimim, jestli to příjme. Kvůli právům se však musí začít natáčet už tento rok, což však reálné je a v tom případě by byla premiéra nejspíše o Vánocích 2008.

Bond 22 - Scenáristé Robert Wade a Neal Purvis (napsali spolu poslední tři bondovky) prozradili, že další dobrodružství agenta 007 nebude vycházet z povídky Risico od Iana Fleminga, jak se v poslední době spekulovalo. Dále řekli, že Q ani Moneypenny ve filmu zřejmě opět nebudou, a že by natáčení mělo začít počátkem roku 2008 (premiéra je ohlášena na listopad 2008). A vrátí se, pro mně překvapivě, Giancarlo Giannini jako Mathis.

Batman Begins sequel - Podle posledních zpráv to vypadá, že moje tužby budou vyslyšeny. Rachel McAdams s největší pravděpodobností vystřídá Katie Holmes v roli Rachel Dawes. Její role by však měla být velmi krátká...

No comments: